به دست آوردن آی پی با استفاده از پایتون
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر عزیز
رامتین نیک آموز هستم برنامه نویس پایتون و با یک آموزش دیگه در خدمت شما کاربر عزیز هستم.
خب در این مقاله از سوین هاست میخواهیم آموزش پیدا کردن آی-پی در زبان برنامه نویسی پایتون به شما عشقا آموزش دهیم ، پس مارو به دوستان خود معرفی کنید و با ما همراه باشید.
در همین اول کار بیاید یه توضیح ساده کوتاه و مفهومی راجب به آی-پی داشته باشیم.
خب ؛ نخستین نکتهای که قبل از شروع صحبت باید به آن توجه کنیم این است که آدرس IP در سطحِ شبکه معنا پیدا میکند. ( خیلی به این موضوع توجه کنید )
دقت داشته باشید وقتی میگوییم آدرس IP در سطح شبکه معنا پیدا میکند منظورمان این است که IP چیزی زیربناییتر از وب و اپلیکیشنها و اینترنت است.
به عنوان مثال عشقای من ؛ اگر دو یا سه کامپیوتر هم داشته باشیم که قرار باشد با یکدیگر یک شبکه (Network) را تشکیل دهند و با یکدیگر ارتباط داشته باشند، نیاز است که هر یک از آنها آدرس مشخص داشته باشند.
ولی…
یه نکته مهم که پیش میاد عشقا اگر تعداد این کامپیوترها بیشتر شد و در نقاط مختلف دنیا پخش شدند و به جای شبکه داخلی (Internal Network) یک شبکه بینالمللی (Internet) داشتیم، باز هم همان آدرسدهی لازم میشود.
پس نتیجه که میگیریم چیه عشقا ؟؟؟
اگر تلفن ها و اپلیکیشنهای آنها خواستن با یکدیگر ارتباط برقرار کنند باز هم همان آدرسدهی میتواند استفاده شود.
اگر قرار شد اپلیکیشنها و Serverها با هم در تماس باشند، باز هم آدرسدهی لازم است.
اگر هم وبسایتها بخواهند با یکدیگر در ارتباط باشند یا به هم لینک بدهند، باز هم نیازمند آدرس و آدرسدهی هستند.
به همین علت میگوییم IP یک مفهوم زیربنایی در سطح شبکه است و هر چیزی که بر زیربنای شبکه ساخته میشود به نوعی با آدرس آی پی ارتباط پیدا میکند.
آی پی چیست؟
به زبان ساده در شبکه محلی یا بین المللی، هر دستگاهی برای شناسایی ، اسکن و امکان اتصال به آن شبکه نیاز به یک شناسه دارد. این شناسه تحت عنوان آی پی به دستگاه های مختلف اعطا می شود تا دسترسی به آنها و همچنین دسترسی آنها به شبکه مقدور باشد. تفاوت بین آی پی محلی با آی پی بین المللی این است که آی پی بین المللی هیچ دستگاهی در سطح وب نمی تواند با دستگاه یا دستگاه های دیگر مشابه در نظر گرفته شود و باید متفاوت باشد. اما در آی پی محلی مهم این است که آی پی های موجود در سطح شبکه تکرار نشود. به همین جهت یک محدوده آی پی ثابتی برای آی پی های محلی در نظر گرفته شده است که در مصرف کلی آی پی در سطح وب صرفه جویی شود.
رنج IP چیست؟
آدرس IP رشتهای از اعداد است که با نقطه جدا میشوند. آدرسهای IP به صورت مجموعهای از چهار عدد بیان میشوند. یک مثال برای آی پی، ۱۹۲.۱۵۸.۱.۳۸ است. اما آیا این اعداد بدون محدودیت هستند؟ باید بگم پاسختون منفی عشقای رامتین . شاید اصطلاح رنج آی پی را شنیده باشید.
خیلی سادست بزارید بهتون بگم
هر عدد در این ۴ مجموعه میتواند از ۰ تا ۲۵۵ متغیر باشد. بنابراین، محدوده آدرس دهی کامل IP از ۰.۰.۰.۰ به ۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵ میرسد.
آدرسهای IP تصادفی نیستند؛ بلکه توسط IANA (مرجع واگذاری اعداد در اینترنت) تولید و اختصاص داده میشوند.
خب عشقا اینم بگم بریم سراغ پایتون
دونوع آی-پی هستن میخوام بگم بهتون حالشو ببرید.
آدرسهای IP خصوصی
هر دستگاهی که به شبکه اینترنتی متصل میشود دارای یک آدرس IP اختصاصی است. این مورد شامل رایانه ها، تلفنهای هوشمند و رایانه تبلت ها است. اما سایر دستگاههای مجهز به بلوتوث مانند اسپیکر، چاپگر یا تلویزیون هوشمند را هم شامل میشود. با افزایش روزافزون اینترنت اشیاء، احتمالاً تعداد آدرسهای IP اختصاصی در خانهها در حال افزایش است. روتر به یک روش برای شناسایی این IP ها به طور جداگانه نیاز دارد. بنابراین، روتر آدرسهای IP اختصاصی را ایجاد میکند که شناسههای منحصر به فرد برای هر دستگاهی هستند که آنها را در شبکه متمایز میکند.
آدرسهای IP عمومی
حال که با IP اختصاصی آشنا شدیم، به این موضوع میپردازیم که public IP چیست؟ این نوع IP، آدرس اصلی مرتبط با کل شبکه است. در حالی که هر دستگاه متصل، آدرس IP مختص به خود را دارد، در آدرس IP اصلی شبکه نیز گنجانده شده است. آدرس IP عمومی توسط ISP در اختیار روتر قرار میگیرد. به طور معمول، ISP ها دارای مجموعه بزرگی از آدرسهای IP هستند که بین مشتریان خود توزیع میکنند. آدرس IP عمومی آدرسی است که همه دستگاههای خارج از شبکه اینترنتی از آن برای تشخیص شبکه استفاده میکنند.
آدرسهای IP عمومی به دو صورت پویا و استاتیک ارائه میشود.
خب عشقای من بریم سراغ پایتون.
پیدا کردن آی پی : با سلام خدمت کاربران عزیز در این بخش آموزشی قصد داریم که نحوه پیدا کردن (( آی-پی)) با استفاده از پایتون به شما کاربر عزیز آموزش دهیم .
خب عشقا در مرحله اول شما منت سر من میزارید و ادیتورتون باز میکنید.
مرحله دوم ؛ ترمینال باز میکنید و کتابخانه موردنیاز با کد زیر دانلود میکنید.
pip install requests
این کتاب خونه را نصب کنید و حالا این کد رو تایپ کنید.
import requests
ip_request = requests.get(‘https://get.geojs.io/v1/ip.json’)
my_ip = ip_request.json()[‘ip’]
print(my_ip)
به همین سادگی و به همین خوشمزگی.
خیلی ممنونم که وقت طلاییتون را در اختیار این مطلب و سایت قرار دادین
حتما مارو به دوستان خود معرفی کنید.
اگه دوست داشتید یه نگاهی به لیست قیمت هاست هامون بندازید چون واقعا عالین { سرعت بالا ، قیمت پایین }