با ما بهترین ها را تجربه کنید

زبان برنامه نویسی پایتون چیست

post133

زبان برنامه نویسی پایتون چیست

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر عزیز

رامتین نیک آموز هستم برنامه نویس پایتون و با یک آموزش دیگه در خدمت شما کاربر عزیز هستم.

خب در این مقاله از سوین هاست میخواهیم به این بپردازیم زبان برنامه نویسی پایتون چیست عشقا.

زبان‌های برنامه‌نویسی تنوع بالایی داشته و هرکدام کاربردها، مزایا و معایب خاص خود را دارند. یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی شی گرا و سطح بالا که کاربردهای بسیار زیادی نیز دارد، پایتون است. پایتون از جمله زبان‌های بسیار ساده برای یادگیری است و افرادی که به تازگی قصد وارد شدن به دنیای برنامه‌نویسی را دارند می‌توانند این زبان را انتخاب کنند. در ادامه به معرفی کامل زبان برنامه‌نویسی پایتون و اینکه پایتون چیست می پردازیم و می گوییم کاربردها و مزایای برنامه نویسی پایتون چیست.

 

پایتون چیست؟

زبان پایتون چیست؟ پایتون (python) یکی از زبان‌های چندمنظوره شی گراست که در سال ۱۹۹۱ برای اولین بار طراحی و منتشر شد. یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد زبان برنامه‌نویسی پایتون خوانایی بالای کدها است. پایتون به صورتی طراحی شده است که برنامه نویس می‌تواند به صورت کاملا واضح و بدون ابهام پروژه‌های برنامه‌نویسی بزرگ و کوچک ایجاد کند.

این زبان برنامه‌نویسی کاملا چند منظوره است و تقریباً در هر مکانی که از داده‌ها، محاسبات ریاضی یا خطوط کد استفاده می‌شود، کاربرد دارد. به عنوان مثال، بر خلاف جاوا، پایتون محدود به استفاده برای توسعه وب نیست. سطح بالا بودن زبان برنامه‌نویسی پایتون به این معناست که کدهای نوشته شده نسبت به زبان ماشین بیشتر به زبان انسانی و زبان انگلیسی نزدیک هستند. کد نویسی به زبان پایتون نسبت به زبان‌های دیگر مانند جاوا در زمان کمتری نوشته می‌شوند.

پایتون از ساده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای خواندن و یادگیری محسوب می‌شود. در این زبان بلوک‌های کد در آکولاد نوشته نمی‌شوند و به جای آن از فاصله برای نوشتن کدها استفاده می‌شود.

 

هدف از ایجاد زبان برنامه نویسی پایتون

طراح این زبان هدف خود را از ایجاد آن دلایل زیر عنوان کرده است:

  • زبانی بسیار ساده و قابل درک که از قدرت بالایی نیز برخوردار بوده و توانایی رقابت با سایر زبان‌های برنامه‌نویسی را داشته باشد.
  • کاملا منبع باز بوده تا تمام افراد و برنامه‌نویسان در توسعه آن شرکت داشته باشند.
  • سادگی آن به اندازه‌ای است که مشابه یک متن انگلیسی خوانایی بالایی داشته باشد.
  • در کمترین زمان ممکن امکان توسعه برنامه به کمک پایتون وجود داشته باشد.

یادگیری پایتون

پایتون ازجمله زبان‌های بسیار ساده برای یادگیری افرادی است که به تازگی وارد دنیای برنامه‌نویسی می‌شوند. در گذشته برای آموزش مبتدیان از زبان جاوا استفاده می‌شد اما با پیدایش این زبان و سطح بالا بودن آن به سرعت جایگزین جاوا شده و برای یادگیری در مراکز آموزشی استفاده می‌شود.

زبان پایتون به عنوان یک زبان Basic ساختاری ساده و جذاب دارد و یادگیری آن نسبت به برخی زبان های دیگر مانند JAVA و C++ دشواری کمتری دارد. از این جهت پایتون گزینه ی مناسبی برای شروع برنامه نویسی مخصوصا برای کودکان و نوجوانان است.

 

کاربرد پایتون

تمام افراد از برنامه‌نویسان عادی تا مهندسان سطح بالا می‌توانند از این زبان کاربردی استفاده کنند. پایتون را می‌توان برای کارهای کوچکی مانند تغذیه یک ربات ساده تعدیل کننده یا اجرای کد بسیار پیچیده مانند تجزیه و تحلیل حجم عظیمی از داده‌های مالی استفاده کرد. مقیاس پذیری پایتون بخش مهمی از جذابیت آن است. از مهم‌ترین کاربردهای برنامه‌نویسی پایتون می‌توان به استفاده در زمینه‌های مختلف علوم داده، یادگیری ماشین، داده کاوی و … اشاره کرد.

از آن‌جایی که این زبان بسیار عمومی بوده و در حوزه‌های مختلفی کاربرد دارد، یادگیری آن فرصت‌های شغلی بسیار زیادی برای شما فراهم می‌کند. بر خلاف برخی دیگر از زبان‌ها که تنها برای حوزه‌های خاصی کاربرد دارند، از پایتون می‌توان در بسیاری از حوزه‌های مختلف استفاده کرد. وجود کتابخانه‌های متنوع و امکان ادغام این زبان برنامه‌نویسی با سایر زبان‌ها آن را به زبانی کاربردی و همه کاره تبدیل کرده است.

 

مهم‌ترین مزایای زبان برنامه‌نویسی پایتون

در ادامه برخی از مهم‌ترین مزیای پایتون معرفی شده‌اند:

  • محبوبیت و دسترسی: پایتون دارای یک جامعه بزرگ برای پشتیبانی است. این ویژگی باعث می‌شود به راحتی بتوانید مشکلات پیش آمده در مراحل یادگیری را برطرف کنید. همچنین این نرم افزار رایگان و منبع باز است.
  • یادگیری ساده: برنامه‌نویسی پایتون دارای نحوی آسان برای یادگیری است و از کلمات انگلیسی استفاده می‌کند.
  • خوانایی: خطوط کد نوشته شده در پایتون نیز به راحتی قابل خواندن هستند. به عنوان مثال، پایتون از یک وقفه خوب و تمیز در قالب یک خط کد جدید به جای نقطه یا ویرگول برای تکمیل یک فرمان استفاده می‌کند.
  • مقیاس پذیری: می‌توانید بدون هیچ نگرانی در مورد کار سخت بازنویسی یا تطبیق کد برای سایر پلتفرم‌ها با افزایش مقیاس، نوشتن برنامه را در پایتون شروع کنید.

 

خب عشقولیای همش از خوبی های پایتون گفتم پرو میشه

بیاید معایب پایتونم بگم دیگه.

 

معایب پایتون

Python با وجود مزایایی که دارد برای حل برخی از مسائل معایبی هم دارد که در ادامه برخی از این معایب را معرفی می کنیم:

  • ضعیف در پردازش موبایل: درست است که پایتون در پردازش دسکتاپ و سرور سرعت بالایی دارد اما در پردازش موبایل ضعیف است و به همین دلیل برنامه های موبایل زیادی وجود ندارند که با این زبان نوشته شده باشند.
  • کاهش سرعت: از آنجایی که پایتون از مفسر به جای کامپایلر استفاده می کند، مقداری بر سرعت آن تاثیرگذار است.
  • دشواری در استفاده از دیگر زبان‌ها: با توجه به اینکه دستورات برنامه نویسی در پایتون بسیار ساده است و نیازی به استفاده از ویرگول، نقطه و… نیست، امکان دارد برنامه نویسان متبحر در پایتون در مواجه با زبان های برنامه نویسی دیگر دچار مشکل شوند و زبان های دیگر را پیچیده ببینید.
  • خطاهای زمان اجرا (Runtime Errors): میتوان گفت که کدهای نوشته شده به زبان پایتون به زمان تست بیشتری نیاز دارند و امکان دارد که برنامه ها در پایان که اجرا می شوند با خطا مواجه شوند.

خب عشقا اینم از این مقاله

به همین سادگی و به همین خوشمزگی.

خیلی ممنونم که وقت طلاییتون را در اختیار این مطلب و سایت قرار دادین

حتما مارو به دوستان خود معرفی کنید.

اگه دوست داشتید یه نگاهی به لیست قیمت هاست هامون بندازید چون واقعا عالین { سرعت بالا ، قیمت پایین }

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در هر قدم کنار شما هستیم

به توسعه کسب و کار آنلاین خود بیاندیشید، دلسوزانه از آن محافظت خواهیم کرد 

021-91301614

7 روز هفته 24 ساعته پاسخگوی شما هستیم

نماد های سوین

تمامی حقوق این وب سایت برای سوین هاست محفوظ می باشد . فعالیت از سال (1393-1401)

طراحی وب سایت توسط تیم طراحی سوین هاست 

خرید هاست

سرورها

لینک های مرتبط

نماد ها

samandehi

تمامی حقوق این وب سایت برای سوین هاست محفوظ می باشد . فعالیت از (1393-1400)

طراحی وب سایت توسط تیم طراحی سوین هاست

واتساپ